Semester!

september 18, 2015

Kategori(er):

Vilken vecka men framförallt vilken dag! I morse gick jag upp 06.00, vaknade till ösregn och allmänt trist väder. Inte heller ändrade det sig på länge. Värmde upp i regn som fullkomligt vräkte ner. Efter mycket övervägande så kom jag fram till att jag inte skulle putta för att iallfall försöka hålla mig lite torr. Första gången som jag testat det. Och resultatet då, helt klart godkänt. Puttade stabilt idag. Då kanske ni undrar varför jag inte gjorde fler birdies. Då ska jag tala om för er att efter regnet (egentligen under tiden det regnade också) så blåste det STORM.

 

Ni som var och kikade på finalvarvet i Helsingborg så kan jag säga att det ver ingenting. Jag har inte de exakta värdena men enligt prognosen skulle det vara 12m/s med kastbyar på 14m/s. Man kan säga som såhär. Det var tur att det regnade hela natten och morgonen för annars hade vi inte kunnat spela. Bollen låg knappt still som det var nu.

 

Hur som, jag spelade riktigt bra idag och hade nog egentligen kunnat kapa 2 slag till men jag är ändå nöjd. Inte så många längre scorer idag ön den 75:a jag sköt. Det tog mig upp till en 10de plats =)

Efter spelet idag så körde jag hem (3h) och började genast att packa om. Imorgon åker nämligen jag till Turkiet! Det blir min första resa på 13 år utan golfklubbor. Lite sliten i kroppen som jag känner mig så längtar jag så himla mycket efter att bara få vara et litet tag. Så nu blir det att ladda batterierna och tagga till för Nordea Tour finalen 8-10 oktober.

 

OaO från min sida men glöm inte att hålla er uppdaterade på finalen om ett par veckor sedan. Mer om den

tävlingen kommer senare.

 

/Rebecca