Säsongen har nått sitt slut..

oktober 17, 2015

Kategori(er):

Ja, nu är sista tävlingen på schemat gjord och även om slutet kändes snöpligt så är jag nöjd. Hade jag vetat att i slutet av veckan skulle stå på pallen hade jag varit en nöjd tjej.

 

Ljunghusens GK bjöd på tuffa förhållanden med mycket starka vindar och tuffa flaggplaceringar men jag gillar det tufft! Jag tror helt ärligt att i förhållandena som rådde i veckan så gynnades en tjej som mig. Jag slår långt, har en stark vinnarskalle och har en hel del erfarenhet med ut på banan.

 

Första dagen var allra tuffast, då blåste det som mest och dessutom var det kallt och regnigt. Jag sköt en score på +4 och med det är jag nöjd. Det hade lika gärna kunnat rinna iväg en sådan dag när man kanske slår ok slag men får ingen utdelning. Främst där lyckades jag hålla huvudet högt i vetskap om att ”hänger jag bara i nu” så har jag slagit de flesta i startfältet.

Dag 2 var lugnare även om det nog blåste på lika mycket. Till skillnad mot dagen innan så var jag faktiskt rät varm hela dagen och med en goare känsla lyckades jag ta mig runt på par trots att jag egentligen tycker att jag borde ha kommit in på ett par slag bättre än det.

 

Inför finalvarvet kände jag mig hellugn. Jag visste att jag hade en bra chans att ta hem vinsten trots att jag var 5 slag efter men jag fick en dålig start och ledarinnan spelade bra när det behövdes. Jag slog dem båda för dagen men jag hade för många slag att hämta igen helt enkelt.

 

Jag är trots allt väldigt nöjd med att avsluta säsongen med en fin 3:de plats och framförallt stabilt och bra spel!

 

Om ni inte såg livesändningen från finalvarvet så kan ni göra det HÄR.

IMG_1233

Putträning med Pelz Tutor, grymt redskap!

IMG_1237

Tacomys med hela gänget som bodde ihop under veckan

 

IMG_1241

Hämtar mitt tredjepris =)