Barngolfen 10 år

juli 25, 2015

Kategori(er):

Hej!

 

Dagarna är fullspäckade så att jag inte hinner med att uppdatera bloggen. Idag fick jag en bild skickad till mig och tänkte att jag skulle berätta lite om ett fantastiskt event som jag varit med på i några år nu.

Barngolfen som eventet heter firade 10 års jubileum och därför var det lite nytt i år. Bl a hölls en konsert på Trädgårn till förmån för barnen. Artister som Tommy Nilsson, Staffan Hellstrand, Zara Larsson bl a uppträdde tillsammans med Barngolfens egna husband Du&Jag! Det var en grym konsert, kändes väldigt privat då vi inte var så många som det vanligtvis är på konsert. Tummen upp för det!
Dagen efter var det dags för golftävlingen att äga rum. Det var en 5-manna scramble och i varje lag finns 1 proffsgolfare, 1 kändis och 3 sponsorer. I år spelade jag med Fond & Finans och Mårten Andersson. För er som inte har full koll på Mårten så är han grundare för Raw Comedy Club. Han föreläser också mycket och har öven startat en alldeles nykter stand up klubb som omtalats ända borta i USA! Kanon-go kille och duktig golfare!
Målet för i år var att samla ihop 3 miljoner kronor men dit lyckades vi inte riktigt nå men fina 2 750 000 kronor blev det! Nu kan barnen på Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus få en ännu lite bättre tillvaro i en svår tid!
Som om inte banketten med fantastiskt god mat inte vore en fin nog avslutning så fortsatte kvällen en trappa ner med husbandet som även ikväll gästades av diverse artister. Det var fullt ös på dansgolvet och ingen ville gå hem men när kl närmade sig 01.30 fick vi snällt tacka för två fantastiska dagar och för att vi fått vara med i år igen!
Tack Thomas Gedda, Mats Sterner och alla andra som återigen överträffat sig själva och lyckats så fint med detta arrangemang!
#glädjeläker
#barngolfen
tuacywmop5z1kw5xd8pr
Här är alla golfproffs och Celebriteter samlade! Jag hade äran att spela med Fond & Finans och komikern Mårten Andersson. Ett mycket fint lag och vi hade en väldigt trevlig dag!!
IMG_0235
Kvällen innan vi spelade golf hölls det en konsert för alla inbjudna på Trädgårn i Göteborg. Tommy Nilsson, Uno Svenningson och Zara Larsson m fl uppträdde och gjorde det fantastiskt bra!!
IMG_0233
Här är alla artister som uppträdde kvällen till ära!