Åter på svensk mark

oktober 6, 2015

Kategori(er):

Vad fort två veckor kan gå! Vi har haft det helt underbart hos mamma och pappa i Turkiet! Sol och bad varje dag utan en tanke på något annat än att njuta av stunden. Precis vad jag behövde och nu känner jag mig taggad att plocka upp klubborna igen och spela Nordea Tours final på Ljunghusens GK.

 

Vi kom hem igår (måndag) och idag spelade vi in banan. Det var blåsigt som bara den. Jag spelade 9 hål och sedan gick jag de sista för att ha sett hålen inför Pro-Am tävlingen imorgon.

Som banans namn är det en hel del ljung som ramar in hålen och jag tror att banan är änu lite finare när ljungen blommar. Annars är det lite seaside karaktär och hålen skiljer sig inte så mycket åt.

 

IMG_1182

 

Eftersom det är final så är uttagningen och startfältet lite annorlunda mot vanligt. För att kvalificera sig för att få spela måste man ha spelat tre Nordea Tour tävlingar under säsongen. Därefter är det topp 30 (av alla som anmält sig att spela) som sedan blir uttagna. Vad som också är lite annorlunda är att killarna också spelar sin tourfinal på Ljunghusen. Därför är det 36 killar här och spelar under samma uttagningssätt som för oss tjejer. På torsdag börjar tävlingen och 10.20 slår jag ut! Håll tummarna och kika gärna på livescoringen här.

 

Kram på er!

 

IMG_1107

IMG_1217

IMG_1134